Зеленський призначив голову Служби зовнішньої розвідки
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський призначив голову Служби зовнішньої розвідки

Зеленський призначив голову Служби зовнішньої розвідки
Джерело:  online.ua

Валерій Євдокимов офіційно отримав посаду очільника Служби зовнішньої розвідки України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу українського президента.

Державний лідер Володимир Зеленський підписав відповідний указ у п'ятницю, 20 вересня.

"Призначити Євдокимова Валерія Володимировича головою Служби зовнішньої розвідки України", - говориться у документі під номером 710/2019.

Попереднім указом Зеленський звільнив зазначену особу з посади заступника голови СЗР.

Нагадаємо, попередній очільник спецслужби - Владислав Бухарєв - був звільнений 11 вересня також за вказівкою президента. Відомо, що Зеленський надав йому посаду в СБУ. Бухарєв буде займатися боротьбою проти корупції та організованої злочинності у лавах Центрального управління структури.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній американський посол в Україні зазначив, що Зеленський та Київ загалом можуть отримати проблеми з політичним капіталом. Це пов'язане з ризиком "компромісу" президента з олігархом Ігорем Коломойським. Той є без малого персоною нон-грата для урядів західних країн, які підтримують чинну українську владу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?