Зеленський призначив нового начальника Управління державної охорони: що про нього відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив нового начальника Управління державної охорони: що про нього відомо

Зеленський призначив нового начальника Управління державної охорони: що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський змінив начальника Управління державної охорони України – ним став Сергій Рудь. Варто зазначити, що раніше Зеленський звільнив з цієї посади Олексія Оцерклевича. Перед звільненням президент присвоїв військове звання генерал-майора полковнику Оцерклевичу, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Управління держохорони Олексій Оцерклевич очолив у травні. Тоді в Офісі Президента пояснювали, що рекомендації щодо кандидатури Оцерклевича президент отримав від нинішніх офіцерів, ветеранів, волонтерів і журналістів.

Зазначимо, Сергій Рудь раніше був співробітником Інституту УДО Київського національного університету імені Тараса Шевченка, про це свідчить його декларація за 2016 рік.  Відповідно до неї, тоді він отримав 219,7 тисячі гривень зарплати в інституті УДО та ще 4,7 тисячі гонорарів та інших виплат.

Рудь тоді мав у власності будинок у Києві площею 67 квадратних метрів та дві земельні ділянки у Вінницькій та Хмельницькій областях. Окрім того, йому належав автомобіль 2012 року випуску, у його дружини – будинок і земельна ділянка у Хмельницькій області.

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше український лідер Володимир Зеленський повідомив, що голова комітету нацбезпеки нардеп від "Слуги народу" Олександр Завітневич наразі перебуває у лікарні через інфаркт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?