Зеленський призначив нового очільника Черкащини
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив нового очільника Черкащини

Зеленський призначив нового очільника Черкащини
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський призначив новим головою Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка. Про це президент повідомив у Черкасах під час представлення нового губернатора. Відповідний указ опублікований і на сайті українського лідера, передає ONLINE.UA.

Шевченко народився у 1972 році у селі Деньги Черкаської області. Вищу освіту здобув лише у 2014 році в "Одеській юридичній академії", президентом якої є нардеп з "Опозиційного блоку" Сергій Ківалов.

 У своїй біографії, яку представили міністрам, Шевченко вказав, що у 1993 році закінчив Черкаське ПТУ №13, після чого до 1996-го працював кравцем-закрійником чоловічого та жіночого верхнього одягу. З 2001 до цього часу Шевченко працював приватним підприємцем – займався вантажними перевезеннями.

У свою декларацію він записав дружину, двох доньок та падчерку.

Новий очільник Черкащини володіє житловим будинком та земельною ділянкою в Черкасах, також йому належить 61% нежитлової будівлі у Черкасах загальною площею 731,3 квадратних метрів.

Орендує в Черкасах земельну ділянку площею 2105 квадратних метрів. Його дружині належать дві квартири в Черкасах.

Крім майна в Україні Шевченко задекларував квартиру у Росії, 12,5% земельної ділянки загальною площею 1684 квадратних метрів та 25% у нежитловому приміщенні площею 23,4 квадратних метрів, які теж розташовані у Росії.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Зеленський неабияк розізлився, коли дізнався, що на зустріч із ним у Черкасах людей пускали за списками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?