Знущаєтеся?!: Зеленський влаштував "розборки" в Черкасах
Категорія
Україна
Дата публікації

Знущаєтеся?!: Зеленський влаштував "розборки" в Черкасах

Знущаєтеся?!: Зеленський влаштував "розборки" в Черкасах
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський неабияк розізлився, коли дізнався, що на зустріч із ним у Черкасах людей пускали за списками. Відповідне спілкування відбулося під час робочої поїздки українського лідера, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що на початку засідання Зеленський заявив, що завжди з гарним настроєм їздить по Україні, бо обожнює країну. У цей час він побачив чоловіка, який стояв у залі. На запитання, чого він стоїть, той відповів, що йому не дісталося вільного місця.

"То знайдіть собі місце і сядьте", - сказав Зеленський і, побачивши, що вільних місць немає, зіронізував: "Бачите, як вас тут поважають. Хочете, сядьте до нас".

Чоловік відповів, що не хоче і поскаржився на списки, за якими людей вибірково пускають на зустріч із президентом.

"Я не розумію, як відбирають, кого пускати, кого не пускати?", - запитав Зеленський.

 Із зали відповіли, що строго за списком, і навіть не пускали місцевих депутатів.

"Хто головний тут? Хто списки складає?", - запитав президент.

Йому відповіли, що прокурор.

"Прокурор? знущаєтеся?", - запитав глава держави.

Присутні почали кричати, що прокурор-хабарник.

"Прокурор хабарник - це не новина. Для кожної області", - відповів Зеленський, після чого у залі почали сміятися.

Чоловік, який сидів перед президентом заявив, що місцевий прокурор тероризує Черкаси і попросив Зеленського його зняти. На дорікання депутата, що Зеленський уже понад 60 днів при владі і мав би вже щось зробити, Зеленський заявив, що той був депутатом чотири роки, але у місті і області досі немає нормальних доріг та екології.

"Мені складно говорити про прокурора, я його не знаю. Коли призначимо нового генпрокурора, коли запрацює Рада, йому буде завдання змінити прокурорів", - сказав президент.

Після цього Зеленський записав дані і скарги чоловіка на аркуш.

"Ви свідок? Ви свідок! Будемо розбиратися. Ми вас викличемо. Підготуйтеся, щоб були докази", - сказав депутату глава держави і запитав, чи є ще свідки.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Зеленський категорично відмовився прийняти в подарунок свій гіпсовий бюст,  заявивши,що вважає подібні презенти — жахом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?