Зеленський призначив секретаря РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський призначив секретаря РНБО

Зеленський призначив секретаря РНБО
Джерело:  news.liga.net

 Український лідер Володимир Зеленський призначив екс-міністра фінансів Олександра Данилюка Секретарем Ради національної безпеки і оборони. Такою інформацією поділився заступник голови Адміністрації президента Руслан Рябошапка, передає ONLINE.UA з посиланням на  LIGA.net.

"Це питання вже вирішене. Указ вже підписаний", - сказав він.

Рябошапка також додав, що указ про призначення Данилюка буде опублікований в найближчий час, можливо, до кінця дня, 22 травня. Варто зазначити, що наразі документ на сайті АП не опублікований.

Як відомо, раніше екс-міністр представляв Зеленського на переговорах з Міжнародним валютним фондом (МВФ). Окрім того, глава Адміністрації президента Андрій Богда заявляв, що кандидатуру Олександра Данилюка розглядають на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, Олександр Турчинов подав заяву про відставку 17 травня. Він пов’язав таке рішення з припиненням повноважень президента Петра Порошенка. Пізніше Порошенко звільнив Турчинова з посади секретаря РНБО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, що новий уряд розпочне свою роботу після парламентських виборів, коли його буде сформовано новим складом депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?