Зеленський призначив Тамілу Ташеву постійною представницею Президента у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський призначив Тамілу Ташеву постійною представницею Президента у Криму

Зеленський призначив Тамілу Ташеву постійною представницею Президента у Криму
Джерело:  online.ua

25 квітня глава держави Володимир Зеленський призначив на посаду постійної представниці Президента України в автономній республіці Крим Тамілу Ташеву.

Джерело:  сайт ОПУ

Таміла Ташева призначена постійною представницею Президента у Криму

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 274/2022 про призначення на посаду постійного представника Президента України в АР Крим Тамілу Ташеву, яка останні роки працювала на посаді заступника Постійного представника, - повідомляє пресслужба ОПУ.

Варто зазначити, що іншим указом № 273/2022 український лідер звільнив з посади Постійного представника Президента України в АР Крим Антона Кориневича. Також розпорядженням глави держави № 62/2022-рп Дар'я Свиридова звільнена з посади першої заступниці постійного представника Президента України в АРК.

Володимир Зеленський подякував Кориневичу та Свиридовій за командну роботу, важливі здобутки постійного представництва та спільні зусилля з наближення деокупації Криму.

Окрім того, український лідер привітав на новій посаді Тамілу Ташеву та її заступника Дениса Чистікова, які спільно з командою Представництва продовжать визначений Президентом курс щодо деокупації та реінтеграції Криму, захисту прав українських громадян з тимчасово окупованого півострова. Ташева подякувала главі держави за довіру.

Що важливо розуміти, кадрові зміни були заплановані ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?