Кремль хоче захопити якомога більшу територію України
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль хоче захопити якомога більшу територію України

Кремль хоче захопити якомога більшу територію України
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін втратив інтерес до дипломатії та прагне захопити якомога більшу територію України.

Джерело:  Finanical Times

Путін понад усе прагне захопити Україну 

Співрозмовники видання, знайомі з інформацією від оточення Путіна повідомляють, що Путін розлютився, коли дізнався про потоплення Україною ракетного крейсеру "Москва".

Надія на угоду була. Путін ходив туди-сюди. Йому потрібно знайти спосіб вийти з цього переможцем, - повідомляють співрозмовники видання.

Але після потоплення крейсеру "Москва" все змінилось.

Путін був проти того, щоб що-небудь підписувати. Після "Москви" він би не виглядає переможцем, тому що це було принизливо, - зазначив один зі співрозмовників.

У той же час окупаційна армія РФ на Донбасі встановила частковий контроль над населеним пунктом  Зарічне та почала наступ у напрямку Оріхового та Нижнього.

Тривають наступальні дії противника у східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об'єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпечення сухопутного шляху до тимчасово окупованого Криму, - повідомляють представники Генштабу ЗСУ.

На півночі України не фіксується активності військових підрозділів кремлівської окупаційної армії.

На Слобожанському напрямку триває перекидання озброєння і військової техніки ворога до району міста Куп'янськ.

Окупанти продовжують часткове блокування міста Харкова, намагаються здійснювати вогневе ураження підрозділів наших військ та об'єктів критичної інфраструктури, - зазначають представники Генштабу.

Зазначається активізація наступальних та штурмових дій підрозділів противника в районах населених пунктів Пашкове, Довгеньке та Велика Комишуваха. При цьому ворог успіху не мав, зазнав втрат та був вимушений відступити на раніше займані рубежі.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворог здійснює нарощування системи управління та протиповітряної оборони.

На Сєверодонецькому напрямку противник намагався здійснювати штурмові дії в напрямку населених пунктів Лиман та Яцьківка, успіху не мав. Окупанти встановили контроль над частиною населеного пункту Зарічне. Ворог намагався закріпитись в західній, північно-західній та східній частинах Рубіжного, успіху не досяг. Розпочав просування у напрямках населених пунктів Оріхове та Нижнє.

На Попаснянському напрямку підрозділи окупантів намагалися закріпитися на досягнутих рубежах. Ворог також проводив перегрупування та здійснював поповнення особовим складом і боєприпасами та підготовку до подальших штурмових дій.

На Курахівському напрямку за підтримки артилерії противник здійснив спробу наступу у напрямку населених пунктів Новомихайлівка та Мар'їнка, проте успіху не мав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?