Арестович розкрив новий план Путіна щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Арестович розкрив новий план Путіна щодо Донбасу

Арестович розкрив новий план Путіна щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що російський диктатор Володимир Путін хоче закінчити війну проти України після захоплення Донбасу, однак російській армії не вдасться це зробити, оскільки проти окупантів "виступає" сама місцевість регіону. Ба більше, військ ворога також недостатньо.

Джерело: "Медуза"

Арестович каже, що РФ уже хоче закінчувати війну

Представник ОПУ звертає увагу на те, що на Ізюмському напрямку росіяни намагаються втиснути 25 тисяч військ у 5 лісових доріг. Що важливо розуміти, розмоклими полями не пройти, бо майже 2 тижні лили дощі.

Проти них наші найбоєздатніші частини – важка механізована піхота та танкові підрозділи, які 8 років там стояли. Вони чудово знають місцевість, вони злі та мотивовані. Там безнадійна для російських військ ситуація,– наголосив Олексій Арестович.

За його словами, це з самого початку була абсурдна ідея щодо цієї операції. З воєнної точки зору вона була не потрібна.

Що важливо розуміти, свої дії Росія пояснювала лише політичним рішенням. Тобто вийти на межі Луганської та Донецької областей та оголосити про перемогу.

Їхнє завдання тепер, після провалу початкового плану, заявити, що захоплення Луганської та Донецької областей – це перемога. Потім вони хочуть згорнути кампанію. Повернутися до переговорів, головне завдання яких – зняти санкції, – пояснив Олексій Арестович.

Він звертає увагу на те, що Кремлю терміново потрібно після 2 місяців війни видати хоч якісь перемоги для своїх жителів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?