Зеленський про ДТП з Трухіним: не знаю деталей, бо ніхто не загинув
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський про ДТП з Трухіним: не знаю деталей, бо ніхто не загинув

Зеленський про ДТП з Трухіним: не знаю деталей, бо ніхто не загинув
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський не цікавився деталями скандальної ДТП за участі депутата від його партії "Слуга народу" Олександра Трухіна, оскільки в ній ніхто не загинув. Про це він сказав, відповідаючи за запитання журналістів, під час брифінгу.

Джерело: брифінг Зеленського в Трускавці у неділю.

"Я не можу розуміти і знати всі деталі тих чи інших кримінальних кейсів, які відбуваються через, вибачте, ДТП.

Там ніхто не загинув, слава богу, всі живі. Якби там щось таке відбулося, не дай боже, повірте, людини б не було вже. А так хай дійде до кінця. Я не можу знати все, хоча хочу", - сказав Зеленський.

Також він зазначив, що знає про те, що нардеп Трухіп потрапив у ДТП, а що саме там відбулося, це мають сказати правоохоронні органи.

"Ну, попала людина в ДТП. Якщо там щось страшне відбулося, я просто не знаю…", - відповів Зеленський на запитання журналістки.

ДТП за участю Трухіна

Нагадаємо, 23 серпня народний депутат президентської фракції "Слуга народу" Олександр Трухін спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва. За інформацією ЗМІ, перед тим, як сідати за кермо, він вживав алкогольні напої. У аварії постраждали шестеро осіб, в тому числі діти.

Згодом близько 30-ти сайтів видалили повідомлення про ДТП. Як стало відомо, за видалення відео ДТП за участю нардепа ЗМІ платили від 200 доларів.

Сам Трухін тиждень не коментував ДТП, і лише 1 вересня повідомив, що начебто жоден із водіїв не був п'яним.

7 вересня спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що народний обранець від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін мав би відкрито розповісти про свою роль в ДТП.

Фракція "Слуги народу" ніяк не коментувала резонансне ДТП. 6 вересня її голова Давид Арахамія сказав, що будь-яка реакція фракції на аварію може розцінюватись як втручання або тиск на розслідування.

Читайте також:

  • Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати.

  • ДТП зі "слугою народу" Трухіним: слідчі виступили із заявою.

  • Разумков публічно висварив Трухіна після скандальної ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?