Зеленський просить державну охорону
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський просить державну охорону

Зеленський просить державну охорону
Джерело:  interfax.com.ua

Штаб кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського звернувся до Міністерства внутрішніх справ на предмет забезпечення кандидата охороною. Про це повідомив на брифінгу у Києві радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"До першого туру, в період агітації, ми здійснювали охорону дев'ятьох кандидатів у президенти. Наразі про таку охорону звернувся штаб кандидата в президенти Зеленського, який буде в списку бюлетенів при повторному голосуванні", - сказав Варченко.

Він також наголосив, що Нацполіція взаємодіє з усіма штабами кандидатів у президенти, оскільки завдання правоохоронців - забезпечити комунікацію з усіма суб'єктами виборчого процесу.

Зазначимо, що раніше в штабі чинного президента України Петра Порошенко стверджують, що шоумен Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи належно, хоча сам ініціював їх. З даною заявою виступив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України  Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському".  Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?