Зеленський провів телефонну розмову з Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський провів телефонну розмову з Меркель

Зеленський провів телефонну розмову з Меркель
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Про це у Twitter написав посол України в Німеччині Андрій Мельник, передає ONLINE.UA.

"Щойно відбулася вже 5-а за ліком телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та Федеральним канцлером Ангелою Меркель. Цей надзвичайно тісний довірливий особистий контакт двох лідерів – наша найпотужніша політична зброя задля відновлення територіальної цілісності України!" - сказано в повідомленні.

На жаль, поки не повідомляється, що обговорювали лідери країн. Попередня розмова Зеленського та Меркель відбулася 28 серпня. Меркель днями заявила, що передумови для саміту "нормандської четвірки" створені і він відбудеться у Парижі. Помічник президента РФ з міжнародних справ Юрій Ушаков заявив, що терміни проведення саміту в "нормандському форматі" поки не обговорювалися, але, враховуючи графік Владіміра Путіна, в жовтні зустріч навряд чи відбудеться.

Як повідомляє ONLINE.UA, німецький уряд відреагував на заклики українського лідера щодо скорішої організації зустрічі "нормандської четвірки". Проте Берлін  оголосив неготовність назвати  точну дату таких переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?