Зеленський розповів, коли хоче зустрітися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів, коли хоче зустрітися з Путіним

Зеленський розповів, коли хоче зустрітися з Путіним
Джерело:  Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що бажав би провести нові переговори "нормандської четвірки" вже наприкінці квітня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За такою заявою лідер виступив під час робочої поїздки на Полтавщину 6 березня. За його словами, цьому передуватиме новий обмін полоненими.

"Ми працюємо над тим, щоб у нас був обмін у березні. Ми працюємо над тим, щоб у нас була зустріч у кінці квітня. Думаю, що все це відбудеться, ми над цим серйозно працюємо", - відповів Зеленський.

Також президент додав, 11 березня сторони врегулювання зустрінуться в Мінську для обговорення усіх процесів.

Напередодні стало відомо про передачу списку з понад 200 імен українських громадян, яких Київ хоче звільнити під час обміну. До того сам Зеленський говорив, що готуються два окремі переліки через завелику кількість прізвищ.

Востаннє лідери країн "нормандської четвірки" зустрічалися 9 грудня 2019 року в Парижі. Після того відбувся другий масштабний обмін полоненими з початку каденції нового українського президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні глава держави Володимир Зеленський провів термінову та невідкладну зустріч з послами країн G7 та очільник представництва Євросоюзу в Україні. Президент запевнив міжнародних партнерів у незмінності курсу з оновленим Кабміном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?