Зеленський розповів, коли востаннє бачив батьків
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розповів, коли востаннє бачив батьків

Зеленський розповів, коли востаннє бачив батьків

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачив своїх батьків з моменту інавгурації, яка відбулася 20 травня 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Відповідаючи на запитання журналіста про спілкування з рідними, глава держави відповів, що мама йому телефонує щодня і ображається, коли він не бере трубку. Однак вживу з батьками президент не зустрічався вже давно.

«Не бачилися вже два місяці, трохи більше. Вони були на інавгурації, після цього не бачилися», – зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський також повідомив, що батьки приїдуть до нього після 9 серпня.

На питання про батьків президент відповів під час свого сьогоднішнього візиту до Трускавця, де в готелі «Ріксос Прикарпаття» завершаються тижневі курси навчання новообраних депутатів пропрезидентської партії «Слуга народу».

За словами Дмитра Разумкова, Володимир Зеленський обговорив із майбутніми депутатами від «Слуги народу» їхнє навчання та кадрові питання у новій Верховній Раді.

Нагадаємо, що сьогодні після зустрічі Зеленського з новим складом своєї партії стало відомо, що фракція «Слуга народу» пропонуватиме призначити на посаду голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, а на посаду першого віце-спікера – нинішнього представника президента у парламенті Руслана Стефанчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?