Зеленський розповів, що пообіцяли йому європейські лідери
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів, що пообіцяли йому європейські лідери

Зеленський розповів, що пообіцяли йому європейські лідери

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що за гарантії отримав від європейських лідерів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, ЄС підтримуватиме санкції проти російського агресора до повернення усі українських територій.

"Лідери Європи гарантували мені, що політика санкцій залишиться до тих пір, поки ми не повернемо всі свої втрачені території", - додав Зеленський.

Президент нагадав про особисту зустріч з французьким колегою Еммануелем Макроном. Останній запевнив Київ, що Євросоюз дотримуватиметься обраного політичного курсу з тиску на РФ.

Втім, саме Макрон нещодавно заявив, що Росія та Китай - не основні загрози для союзниць НАТО.

Нагадаємо, перші антиросійські санкції західні країни впровадили у відповідь на російське вторгнення на територію українського Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, український державний лідер в інтерв'ю закордонним виданням пояснив, що під час "нормандського саміту" сторони можуть торкнутися питання газу. Зеленський стверджує, що це не його пріоритет, тож головне питання - війна на Донбасі та її припинення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?