Зеленський розповів журналістам, для чого йому другий президентський термін
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський розповів журналістам, для чого йому другий президентський термін

Зеленський розповів журналістам, для чого йому другий президентський термін
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю виданням НВ, Washington Post, Liberation, Новая Газета и Funke Media поділився своїми роздумами щодо можливості балотування на другий президентський термін.

Джерело: НВ.

Так, зокрема, відповідаючи на запитання журналіста, чинний голова держави зауважив, що кінцевого рішення ще не прийнято. Однак існують певні думки щодо необхідності продовжити те, що президент ще не встиг закінчити.

“Я не просто розглядаю таку можливість, чесно кажучи, я хочу деякі речі закінчити. І якщо я відчую, що я не можу, навіть просто мені нецікаво — це не моя амбіція”,— підкреслив Зеленський.

Разом з тим, Володимир Зеленський вважає, що для прийняття рішення йому потрібно домовитись перш за все з власним внутрішнім світом:

“Дуже рано про це говорити. Навіть не цікаво. Я не зробив те, що хочу просто. Я ж сам для себе повинен якісь речі, домовлятися ще з собою, з внутрішнім світом”,— повідомив президент України.

Питання, чи планує Володимир Зеленський вкотре поборотись за посаду очільника держави неодноразово піднімалися журналістами в різний час каденції президента.

Так, на великій прессконференції в травні 2020 року, відповідаючи на запитання представників засобів масової комунікації, Володимир Зеленський не виключив такого варіанту:

«Якщо буде велика підтримка народу України, я буду думати. В мене є чим. Так що буду» — обнадіяв своїх прихильників Володимир Зеленський.

Що думають в "Слузі народу"

Представники політичної партії “Слуга народу”, депутати та керівник парламентської фракції Давід Арахамія також наполягають на необхідності другого терміну для засновника своєї політичної сили.

Так, у березні 2021 року, в “Слузі народу” озвучили плани звернутись з відповідним закликом до Володимира Зеленського, навіть всупереч його передвиборчим обіцянкам перебувати на посаді Президента лише один термін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?