Зеленський скликав Ставку верховного головнокомандувача
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський скликав Ставку верховного головнокомандувача

Зеленський скликав Ставку верховного головнокомандувача
Джерело:  online.ua

2 листопада український лідер Володимир Зеленський скликав нове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Джерело:  Офіс президента

Президент Зеленський зібрав Ставку верховного головнокомандувача

За словами глави держави, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залежний та командувачі військ оперативних напрямків описали ситуацію на полі бою станом на 2 листопада.

Окрім того, наголошується, що предстанвики ГУР Міноборони доповіли про оборонні та наступальні спроможності армії ворога.

Учасники переговорів домовилися про наступні кроки з відновлення територіальної цілісності нашої країни.

Також вказано, що під час засідання детально обговорили перебіг відбудови об’єктів критичної інфраструктури, яка напередодні зазнала руйнувань унаслідок ракетних атак Росії.

Український лідер нагадав про важливість пришвидшення роботи з метою формування ефективної системи ППО України.

Фото - скриншот

Учасники засідання також розглянули питання забезпечення підрозділів боєкомплектом і перебіг підготовки військ до зимового періоду. У засіданні взяли участь: керівник ОП Андрій Єрмак, секретар РНБО Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник ГУР Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що до засідання також долучилися: очілник МВС Денис Монастирський, керівник МЗС Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?