Зеленський терміново відвідав штаб-квартиру ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський терміново відвідав штаб-квартиру ООН

Зеленський терміново відвідав штаб-квартиру ООН
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч з Генеральним секретарем Організації Об’єднаних Націй Антоніу Гутеррішем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента, передає ONLINE.UA.

Володимир Зеленський та генсек ООН зустрілися на 38-му поверсі будівлі секретаріату штаб-квартири ООН, де розташований кабінет генсека. Глава держави подякував генсеку за гуманітарну підтримку громадян України, постраждалих від російської агресії.

 Також український лідер закликав Організацію Об’єднаних Націй здійснювати активну роботу з моніторингу порушень прав людини на тимчасово окупованих територіях України, йдеться на сайті гаранта.

Варто зазначити, що саме цією зустріччю завершується програма візиту Президента України до Нью-Йорка.

Як відомо, президент Володимир Зеленський 23–26 вересня перебуває з робочим візитом у США, де бере участь у високому тижні 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, якщо не вдасться досягти врегулювання на Донбасі за допомогою мінських домовленостей, то миротворча місія стане наступним кроком. Про це він повідомив під час спільного засідання парламентських комітетів з питань зовнішньої політики та інтеграції України з Європейським Союзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?