Зеленський терміново їде на Донбас: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново їде на Донбас: що сталося

Зеленський терміново їде на Донбас: що сталося
Джерело:  online.ua

14 жовтня, в День захисника України, Володимир Зеленський планує відвідати Донбас. Президент України їде в Донецьку область, де зустрінеться з військовослужбовцями ООС. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

У прес-службі президентської адміністрації уточнили, що поїздка Зеленського на Донбас буде робочою. Перед нею президент разом з дружиною Оленою Зеленської прийшли до Стіни пам'яті загиблих за єдність України біля Михайлівського Золотоверхого монастиря в Києві, де вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців та правоохоронців.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський записав потужне звернення до українців. Він закликав народ в День захисника України не забувати, що це світле національне свято. Президент попросив не піддаватися на всілякі провокації і не створювати красномовну картинку для російського телебачення, так як ворог мріє про те, щоб в українському суспільстві нарешті з'явилися хаос і розбрат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Генштаб екстрено перевів на посилену боєготовність всі військові частини України. У посиленому бойовому режимі частині будуть знаходитися до понеділка, 14 жовтня. Таке рішення в Генштабі пояснили з необхідністю посилення безпеки в День захисника України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?