Зеленський терміново зібрався до Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Зеленський терміново зібрався до Туреччини

Зеленський терміново зібрався до Туреччини
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський 7-8 серпня перебуватиме з візитом у Туреччині, де зустрінеться з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом та Вселенським патріархом Варфоломієм. Про це 5 серпня повідомляє прес-служба Офісу президента, передає ONLINE.UA.

"У рамках візиту в Анкарі заплановані переговори глави держави з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, а також зустріч з представниками української та кримськотатарської громад", - зазначили в ОП.

Крім того, повідомляється, що у Стамбулі Зеленський зустрінеться з Вселенським патріархом Варфоломієм І.

 Як відомо, у квітні 2019 року після перемоги у другому турі президентських виборів Зеленський на вихідні літав у Туреччину. За словами Зеленського, це були його перші вихідні за 4 місяці кампанії.

Варто зазначити, що Ердоган особисто вітав Зеленського з перемогою на президентських виборах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  в ході телефонної розмови  між Володимиром Зеленським та Дональдом Трампом була досягнута домовленість про візит українського президента до США. Як очікується, він відбудеться у вересні або жовтні. Точна дата зустрічі ще не відома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?