Зеленський у суботу неочікувано приїхав у Верховну Раду: подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський у суботу неочікувано приїхав у Верховну Раду: подробиці

Зеленський у суботу неочікувано приїхав у Верховну Раду: подробиці
Джерело:  24 канал

Незважаючи на офіційний вихідний день, новообраний президент Володимир Зеленський неочікувано завітав до Верховної Ради, де мав зустріч з головою парламенту Андрієм Парубієм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «24 канал».

За інформацією журналістів, розмова тривала близько 40 хвилин і була присвячена двом темам: визначенню остаточної дати інавгурації та майбутній роботі Верховної Ради.

Після завершення розмови з майбутнім президентом Андрій Парубій розіслав телефонограми лідерам парламентських фракцій з проханням зустрітися у широкому колі з новообраним главою держави. Як очікується, на цій зустрічі голови фракцій мають узгодити дату інавгурації Володимира Зеленського.

Згідно порядку денного роботи Верховної Ради, постанова про затвердження дати прийняття присяги президента буде поставлена на голосування на найближчому пленарному засіданні 14 травня.

Нагадаємо, що в парламенті точаться суперечки стосовно того, на яку дату має бути призначена інавгурація Володимира Зеленського. Вчора на сайті Верховної Ради був опублікований проект постанови авторства позафракційного депутата Сергія Міщенка, в якому пропонується провести інавгурацію нового президента 19 травня. З іншого боку, депутат фракції БПП Віталій Купило пропонує провести церемонію 31 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?