Зеленський в Естонії: як зустрічали українського президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський в Естонії: як зустрічали українського президента

Зеленський в Естонії: як зустрічали українського президента
Джерело:  online.ua

Офіс президента України оприлюднив відеоролик, який показав церемонію зустрічі Володимира Зеленського в Естонії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво адміністрації у Facebook.

За офіційними даними, український державний лідер прибув у балтійську державу вранці у вівторок, 26 листопада. Його зустріла особисто президентка Естонії Керсті Кальюлайд та оркестр, який виконав гімн України.

"У рамках візиту заплановані переговори Глави держави з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд, а також зустрічі зі спікером Рійгікогу (парламенту) Естонії Хенном Пиллуаасом та Прем’єр-міністром Естонії Юрі Ратасом", - проінформували в ОПУ.

Окрім того, Зеленський відвідає Цифровий форум. Він пройде у Таллінні.

Нагадаємо, протягом 26-27 листопада український президент здійснить два закордонні візити. Другий стосується Литви та планується наступного дня.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Володимир Зеленський раптово звернувся до українців шляхом відеоролика на своїй сторінці у Facebook. Він оголосив. що таким чином буде "спілкуватися" щотижня, щоб коментувати різноманітні події. Таким чином президент хоче "ділитись усім, що на душі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?