Зеленський в останній момент відмовився від форуму в Ізраїлі - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський в останній момент відмовився від форуму в Ізраїлі - що сталося

Зеленський в останній момент відмовився від форуму в Ізраїлі - що сталося
Джерело:  online.ua

Офіційна делегація України на чолі з президентом Володимиром Зеленським відмовилася від своїх місць на Всесвітньому форумі пам'яті Голокосту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу голови держави.

За офіційними даними, на заходи не потрапили багато людей, які пережили трагедію. Саме на їхню користь відмовилися від участі окремі політики, зокрема й ізраїльські.

"Вважаю, що це правильно. До того ж це жодним чином не скасовує вшанування пам’яті жертв однієї з найстрашніших трагедій ХХ століття делегацією України. Братимемо участь у всіх передбачених заходах і проведемо заплановані зустрічі з Президентом, Прем’єр-міністром та Спікером Кнесету Держави Ізраїль", - підкреслив Зеленський.

Він додав, що на головному заході форуму повинні бути присутніми саме ті люди, які це заслужили.

"Ті, хто здійснив найвеличніший подвиг – зберіг життя тоді, коли його практично неможливо було зберегти", - додав президент.

Нагадаємо, у середу, 22 січня, Володимир Зеленський спрямував у швейцарський Давос заради Всесвітнього економічного форуму. Одразу після цього він вилетів до Ізраїлю.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України напередодні заявив, що не виключає зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним на офіційних заходах в Ізраїлі. Переговори можуть торкнутися теми звільнення полонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?