Зеленський відповів, чи буде оприлюднена українська стенограма розмови з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відповів, чи буде оприлюднена українська стенограма розмови з Трампом

Зеленський відповів, чи буде оприлюднена українська стенограма розмови з Трампом
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський оцінив оприлюднення другої версії стенограми розмови з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За його словами, це маловірогідний варіант дій з боку Києва. Він вважає це неправильним.

"До президентства я ніколи не був дипломатом, але я думаю, що у мене було багато таких розмов в моєму житті і буде ще багато", - пояснив Зеленський.

Президент додав, що існують певні моменти, оголошувати які не має можливості, бо це неправильне рішення.

Нагадаємо, Білий дім оприлюднив офіційну стенограму телефонних переговорів між Зеленським та Трампом. Цей крок мав ефект ледве не бомби в американському істеблішменті.

Демократи намагаються наразі розпочати процедуру імпічменту президента Сполучених татів через зловживання владою з метою отримати компромат на опонентів. Подію тільки що не називають "Україн-гейтом" аналогічно до відставки Річарда Ніксона через "Вотергейт".

Як повідомляв ONLINE.UA, до Зеленського раніше звернулися з відповідними закликами. Президентові рекомендували оприлюднити "київську" версію зазначеної стенограми. На сайті голови України з'явилися щонайменше дві петиції з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?