Зеленський відповів на докори Путіна щодо російської мови
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відповів на докори Путіна щодо російської мови

Зеленський відповів на докори Путіна щодо російської мови
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський наголосив, що не бачить в Україні жодних утисків російської мови. Він також звернув увагу на те, що українці пам'ятають, що їх державна мова – українська. Саме так глава держави відповів на докори очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело: "УНІАН"

Зеленський відреагував на закиди Путіна щодо "утисків" російської мови

Глава держави зазначив, українці – люди дуже освічені. Вони можуть вільно розмовляють різними мовами.

"Зараз нове покоління і всі дітки прекрасно розмовляють англійською. Навіть краще ніж наше покоління. Всі знають російську мову, але ми пам'ятаємо, що наша державна – це українська мова", – відповів Путіну Володимир Зеленський.

На переконання українського лідера це продовження інформаційного наративу щодо утисків російськомовних людей.

"Я тут не бачу жодної проблеми", - підсумував презиеднт

Зеленський також відповів на пропозицію Путіна щодо зустрічі

Глава держави Володимир Зеленський підтвердив бажання і готовність провести зустріч з російським колегою Володимиром Путіним.

Що важливо розуміти, для нього не має жодного значення, в якому місці пройдуть перемовини. Але він категорично проти переговорів з бойовиками ОРДЛО, на чому наполягає Путін.

"Нас хвилює не місце проведення, а зміст (переговорів — ред.). Але я не збираюся розмовляти з терористами, на моєму місці це неможливо", — прокоментував Зеленський можливі переговори з Путіним і пропозицію президента Росії обговорювати питання Донбасу з представниками так званих "ЛНР"і "ДНР".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?