Зеленський відповів на петицію з вимогою залишити Супрун
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відповів на петицію з вимогою залишити Супрун

Зеленський відповів на петицію з вимогою залишити Супрун
Джерело:  online.ua

На сайті українського лідера Володимира Зеленського опублікована відповідь на петицію, яка набрала більше 25 тисяч голосів, з вимогою залишити керівником Міністерства охорони здоров'я Уляну Супрун, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми не маємо іншого шляху, ніж розвиток стратегічно орієнтованої державної політики, у якій, зокрема, здоров'я людини є одним з головних пріоритетів розвитку країни. Одночасно повідомляю, що постановою Верховної Ради України від 29 серпня 2019 року за №12-IX міністром охорони здоров'я України призначена Зоряна Степанівна Скалецька", - йдеться у відповіді Зеленського.

 Глава держави зазначив, що 4 вересня 2019 року на засіданні Кабінету Міністрів було прийняте рішення про підтримку заяви Супрун щодо звільнення її із займаної посади за власним бажанням.

"Спасибі всім, хто приєднався до цієї петиції, за активну громадянську позицію і розуміння необхідності продовження трансформації галузі охорони здоров'я", - додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ексвиконувачка обов’язків міністерки охорони здоров’я  Уляна Супрун заявила, що вважає корисною роботу МОЗ  і свої поради про здоров’я попри докори глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?