Зеленський відверто розповів про своє ставлення до уряду Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відверто розповів про своє ставлення до уряду Гройсмана

Зеленський відверто розповів про своє ставлення до уряду Гройсмана
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що не знає діючих міністрів «дуже близько», оскільки вони не входять до його команди. При цьому глава держави впевнений, що в уряді Володимира Гройсмана теж є професіонали. Про це він повідомив в ефірі телеканалу «1+1», інформує ONLINE.UA.

З членами уряду новий президент планує познайомитись ближче до позачергових парламентських виборів. Лише тоді він зможе робити висновки. Про це Володимир Зеленський заявив, відповідаючи на запитання тележурналістів.

Щодо того, як він ставиться до виконувачки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, президент не дав конкретної відповіді.

«Ну, по різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у моєї сім`ї є інший лікар», – повідомив Зеленський.

Про очільницю міністерства освіти і науки України Лілії Гриневич Зеленський вісловився більш позитивно, однак зазначив, що особисто її не знає.

«З Гриневич не знайомий. Але чув, що вона непогана дуже», – зазначив президент.

Міністра зовнішніх справ України Павла Клімкіна президент описав як «фахового дипломата», та розповів, що пропонував йому залишитися на свої посаді.

«У нас складна міжнародна ситуація – і він про це знає. Але він вирішив піти в політику», – пояснив Зеленський.

До складу чинної Верховної Ради президент ставиться вкрай критично – поточну ситуацію називає бунтом. Він пояснив, що за час його президенства він вніс 10 поправок і законопроектів, однак депутати нічого з цього не прийняли.

«Там теж є спеціалісти, але це бунт більшості парламенту, яка не хоче працювати і зараз вже займається політичною рекламою», – вважає президент.

Нагадаємо, що вчора у Брюсселі Володимир Зеленський розповів свою позицію щодо вірогідності дефолту в Україні та ситуації навколо Приватбанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?