Зеленський викликав до себе Гончарука - найважливіші моменти
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський викликав до себе Гончарука - найважливіші моменти

Зеленський викликав до себе Гончарука - найважливіші моменти
Джерело:  rbc.ua

Глава держави Володимир Зеленський влаштував термінову зустріч з главою уряду Олексієм Гончаруком. Такими даними поділився очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія 16 січня. Окрім того, він наголосив, що в ході зустрічі детально обговорювалося питання зарплат міністрам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

"Прем'єр був у президента, я повернувся сам від президента. Мені надали довідку про всі ці зарплати міністрів, і там немає взагалі жодної "зради". Я сам особисто брав участь в декількох співбесідах, коли тільки наймали міністрів. І всім їм обіцяли ринкову зарплату від двох до п'яти тисяч доларів. Ось така зарплата і є. Більшої немає ні у кого", - розповів Арахамія.

Політик також підкреслив, що на сайті уряду відтепер будуть регулярно публікувати зарплати чиновників.

"Тому ці виплати в кінці року, у них є оклад 14 тисяч гривень, і вони отримували чотири місяці поспіль оклад, а потім цими преміями просто добили - десь три тисячі доларів. Це неправда, що отримували по 500 тисяч гривень", - стверджує нардеп.

Як відомо, нещодавно міністр Кабміну Дмитро Дубілет пообіцяв, що на сайті Кабінету міністрів щомісяця будуть публікувати інформацію про зарплати міністрів. Також раніше глава уряду Олексій Гончарук пояснив необхідність високих зарплат у міністрів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко виступив з важливою заявою. Він наголосив, що для відставки очільника Кабміну Олексія Гончарука немає підстав. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?