Зеленський вирішив готувати Україну до нападу РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вирішив готувати Україну до нападу РФ

Зеленський вирішив готувати Україну до нападу РФ
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський звернув увагу на те, що Україна – цивілізована країна, яка не хоче війни. Однак, щоб мати змогу захистити себе, за словами президента, потрібно нарощувати свою потужність. Такою заявою він відкрив форум "Україна 30. Безпека".

Джерело: "24 канал"

На переконання українського лідера, уже сьогодні потрібно детально обговорювати такі загрози, які раніше здавалися для усіх нас зовсім неактуальними.

Зеленський пообіцяв, що Україна буде нарощувати бойовий потенціал

За словами глави держави,з початку 2014 року у нашого народу не залишилося сумнівів, що безпека – це головна умова існування нашої країни.

Саме тому потрібно почати негайно нарощувати бойову потужність. Адже саме вона, на думку Володимира Зеленського, стане гарантом спокою і стабільності, що ні в кого не виникне думка забрати щось в України, як це вже сталося раніше.

"Ми продовжуємо стримувати російську агресію і нарощуємо свій бойовий потенціал. Як і будь-яка цивілізована країна, Україна не хоче війни. Але для миру, як би це парадоксально не звучало, вона має мати сильну і боєздатну армію", - наголосив Володимир Зеленський.

Як Зеленський планує посилювати бойовий потенціал України

Згідно зі Стратегією нацбезпеки Україна потрібно буде:

  • посилити оборонні і безпекові спроможності;

  • посилити міжнародну підтримку України;

  • посилити політичний, економічний, правовий тиск на агресора.

Головні пріоритети захисту безпеки України

  • боєздатні ЗСУ;

  • підготовлений військовий резерв;

  • ефективна територіальна оборона;

  • здатність захищати Україну в повітрі, на землі, на морі та у кіберпросторі.

Варто звернути увагу на те, щоорум "Україна 30. Безпека" триватиме протягом 11 – 13 травня 2021 року. Головною темою для обговорення стане те, як влада країни дбає про безпеку громадян, а також якою є і повинна стати українська армія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?