Зеленський висміяв депутатів після ухвалення закону про референдум
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський висміяв депутатів після ухвалення закону про референдум

Зеленський висміяв депутатів після ухвалення закону про референдум
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський 29 грудня оприлюднив чергове відеозвернення до українських громадян, під час якого вирішив прокоментувати позицію народних обранців, які спершу були категорично проти закону про референдум, однак, чомусь, різко змінили свою думку й все-таки підтримали його. Український лідер висміяв таких нардепів та жартома порівняв їх з гепардами. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  Телеграм-канал  президента країни.

Володимир Зеленський нагадав усім українцям, що 26 січня парламент проголосував за закон про всеукраїнський референдум. Глава держави привітав з цим громадян, а також поспівчував деяким політичним силам. Український лідер звернув увагу на закономірність: якщо суспільству щось подобається, а політикам – ні, значить у політиків хочуть щось забрати. За словами президента, для декого закон про референдум – справжня катастрофа, адже тепер не лише політики, але й прості українці зможуть ухвалювати важливі рішення й мати змогу впливати на ситуацію в країні. Володимир Зеленський наголосив, що має 2 варіанти відповіді народним обранцям:

  • нардепам, які стверджують, що українці нерозумні та не можуть ухвалювати правильні рішення, можна сказати: "Дивно, що ви такої думки про своїх виборців".

  • також очільник держави зробив цікаве порівняння щодо депутатів.

"Вважається, що найшвидша істота на світі гепард, насправді це окремі депутати, швидкість, з якою вони перефарбовуються", – публічно висміяв нардепів Володимир Зеленський.

Український лідер дивується, що спочатку такі депутати були категорично проти закону про референдум, проте наразі уже готові ініціювати його. Глава держави радить таким парламентарям взяти за логотип політсили мем "фейс палм", а слоган – "20 років на ринку перевзувань". Глава держави плекає надію, що таких народних обранців ставатиме менше, як і загалом депутатів Верховної Ради.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Давид Арахамія погрожував депутатам від "Слуги народу" виключенням з фракції, якщо вони не підтримають у другому читанні законопроєкт про референдум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?