Зеленський виступив проти озброєних бойовиків та їхньої амністії в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський виступив проти озброєних бойовиків та їхньої амністії в ОРДЛО

Зеленський виступив проти озброєних бойовиків та їхньої амністії в ОРДЛО
Джерело:  rbc.ua

Президент України Володимир Зеленський проти існування так званої "міліції" в ОРДЛО та здійснення амністії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами Богдана Яременка - голови комітету парламенту із зовнішньої політики, фракція "Слуга Народу" не вважає гарним чинний закон про особливий статус Донбасу.

"Тому що в ньому є положення про безумовну амністію. У ньому є положення про місцеву міліцію і так далі. Це все те, чого я не хочу, щоб було на моїй землі, і цього не хоче наша фракція. Цього не хоче президент Зеленський. Тому я прошу підтримки, українська дипломатія працює, щоб встановити мир", - пояснив посадовець.

У майбутньому Верховнй Раді запропонують внести зміни до чинного закону.

Згідно з інформацією "Української правди", Яременко назвав узгодження так званої "формули Штайнмаєра" умовою Кремля на участь у нових "нормандських переговорах" на рівні лідерів.

Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки терористичних "ДНР" та "ЛНР"зробили спільну заяву щодо тверджень Зеленського про врегулювання війни на Донбасі. Вони де-факто саботують процес, стверджуючи, що не український уряд буде вирішувати питання виборів чи існування так званої "міліції".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?