Зеленський висунув жорсткий ультиматум меру Дніпра
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський висунув жорсткий ультиматум меру Дніпра

Зеленський висунув жорсткий ультиматум меру Дніпра
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов домовилися, що міський голова піде у відставку, якщо Центральний міст не відремонтують до 14 вересня. З даною заявою президент виступив під час поїздки в Дніпро 12 липня, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми домовилися з мером, паном Філатовим, що 14 вересня буде урочисте відкриття моста. А якщо не буде, то пан Філатов напише (заяву про) звільнення за власним бажанням і піде у відставку", - сказав Зеленський.

 За словами українського лідера, для нього головне – це комфорт містян. У свою чергу Філатов повторив умову: "Ще раз: якщо я не відкриваю – пишу заяву".

Керівник Офісу президента Андрій Богдан, який також був присутній на огляді мосту, підкреслив, що міст має бути побудований якісно.

Нагадаємо, що раніше міський голова Дніпра Борис Філатов виступив проти перейменування Дніпропетровської області у Січеславську. Він зазначив, що категорично проти перейменування області штучно вигаданим словом.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11липня міський голова Києва Віталій Кличко розповів, що зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. Український лідер підтвердив чутки про розділення повноважень мера столиці і очільника Київської міської державної адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?