Зеленський вніс зміни до складу РНБО
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вніс зміни до складу РНБО

Зеленський вніс зміни до складу РНБО
Джерело:  online.ua

Володимир Зеленський вніс деякі зміни до складу Ради національної безпеки та оборони. Віцепрем’єр-міністра з інновацій, освіти та технологій Михайла Федорова затвердили у персональному складі РНБО.

Джерело: Президент України

Які зміни у складі РНБО

Володимир Зеленський указом від 24 березня вніс зміни до складу Ради національної безпеки та оборони.

За указом Президента України, у персональному складі Ради національної безпеки і оборони України затверджено Михайла Федорова, віцепрем'єр-­міністра України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації України.

До того ж, зі складу РНБО виключено ексоголову Мінстратегпрому Павла Рябікіна.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Кадрові зміни в Уряді

На своєму засіданні 24 березня Кабінет міністрів України ухвалив низку кадрових змін у Міністерстві у справах ветеранів, у Фонді держмайна та Державній митній службі. Про це повідомляє пресслужба уряду.

Державним секретарем Міністерства у справах ветеранів призначена Віталія Загайного

Дмитра Кліменткова звільнено з посади першого заступника Голови Фонду державного майна, а Руслана Черкаського – з посади заступника Голови Державної митної служби.

До того ж 21 березня звільнено ексголову МОН Сергія Шкарлета, замість якого посаду обійняв Оксен Лісовий.
Також з посади міністра стратегічних галузей промисловості знято Павла Рябікіна, замість нього призначено Олександра Камишіна

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?