Зеленський вперше відреагував на ліквідацію пропагандиста Татарського
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вперше відреагував на ліквідацію пропагандиста Татарського

Зеленський вперше відреагував на ліквідацію пропагандиста Татарського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський вирішив прокоментувати вибух у кафе у Санкт-Петербурзі. Як стверджує глава держави, він думає про нашу країну, а не про те, що відбувається в Росії.

Джерело: "Укрінформ"

Зеленський прокоментував вбивство пропагандиста Татарського

Президент звернув увагу на те, що про вибух у Санкт-Петербурзі має думати команда російського диктатора Володимира Путіна.

З такою заявою глава держави виступив перед журналістам.

Я не думаю про те, що відбувається у Санкт-Петербурзі чи в Москві. Про це має думати Росія. Я думаю про нашу країну,– заявив президент.

Варто також звернути увагу на те, що 3 квітня український лідер їздив у Ягідне Чернігівської області з нагоди річниці звільнення села від російських окупантів.

Що відомо про ліквідацію пропагандиста Владлена Татарського

Пізно ввечері 2 квітня у кафе Санкт-Петербурга підірвався російський пропагандист й так званий "воєнкор" Владлен Татарський.

За попередніми даними, вибухнути могла статуетка, яку принесла Татарському Дар'я Трепова.

Цього ж вечора російські силовики арештували Трепову. За словами дівчини, її підставили, однак згодом у Росії вже оприлюднили її "зізнання".

Під час відео дівчина заявила, що її: "Затримано за перебування на місці вбивства Владлену Татарського. Я принесла туди статуетку, яка вибухнула".

Окрім того, повідомляється про 32 осіб, які отримали поранення під час вибуху у кафе.

Як вважають американські аналітики, до вбивства відомого російського пропагандиста та "воєнкора" Владлена Татарського (справжнє ім’я – Максим Фомін) можуть бути причетні еліти РФ, хоча Кремль уже встиг у всьому звинуватити Україну та Фонд Навального.

Вбивство Татарського в барі Пригожина, ймовірно, є частиною більш загальної тенденції до ескалації внутрішньоросійських конфліктів за участю Пригожина і "Вагнера", – зазначають представники ISW.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?