Зеленський вперше відреагував на падіння літака з Пригожиним
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вперше відреагував на падіння літака з Пригожиним

Зеленський вперше відреагував на падіння літака з Пригожиним
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не має відношення до загибелі в Росії ватажка найманців ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Джерело: Інтерфакс

Зеленський прокоментував смерть Пригожина

Президент зазначив, що Україна не має стосунку до падіння літака і, що "усі розуміють, хто стосунок має".

Ви знаєте, коли Україна говорила і зверталася до країн світу щодо літаків, ми не це мали на увазі. Ми мали на увазі зовсім інше і ми хотіли підтримку, хоча, напевно, це також у якомусь сенсі слова допоможе, - сказав президент.

Що відомо про загибель Пригожина

Ввечері 23 серпня у Тверській області РФ впав літак. Глава російського угруповання найманців Вагнера Пригожин був зазначений як пасажир. Так само там були Дмитро Уткін, засновник групи Вагнера, і Валерій Чекалов, старший помічник Пригожина.

Загалом на борту літака перебували десять осіб, усі вони загинули під час падіння літака, який прямував з Москви в Санкт-Петербург.

За даними російських чиновників і державних ЗМІ, було знайдено вісім тіл. Російська влада заявила, що підтвердить особи жертв у Тверському морзі.

Кремль поки не коментує катастрофу. Слідчий комітет Росії заявив, що порушив "кримінальну справу".

Президент США Джо Байден і радник голови ОП Михайло Подоляк припустили, що за катастрофою стоїть Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?