Зеленський вперше зізнався про найбільше розчарування на посаді президента
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вперше зізнався про найбільше розчарування на посаді президента

Зеленський вперше зізнався про найбільше розчарування на посаді президента
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський вперше розповів, що найбільше розчарувало його на посаді президента України. Він зізнався, що в перший же день свого президентства він розчарувався в людях з політичної середи. Про це президент заявив на прес-марафоні, який проходить сьогодні, 10 жовтня, в Києві, передає ONLINE.UA.

"Найбільше розчарування, яке є з першого дня, і я в ньому живу - це люди з політичного середовища. Люди, які були в політиці, які займали різні посади і які були нібито чесними - сам формат їх поведінки: говорю одне, роблю інше, такі інтриги, як я бачу в цілому в політиці, не тільки в Україні. Моє найголовніше розчарування - з приводу людей, які займаються політикою", - сказав Зеленський.

Він вважає, що вся проблема в людях, що займаються політикою, криється в їх ментальності. Зеленський впевнений, що виправити можна будь-яку помилку, але не людей.

"Помилку виправити можна, а людей, яких я бачу, виправити неможливо. Це інше середовище, інша ментальність, це зовсім якийсь інший народ. Просто дивно, що в одній людині кілька людей. Для мене це найголовніше розчарування", - заявив президент.

Зеленський підкреслив, що про свої помилки на посаді президента він буде судити по завершенню президентського терміну. При цьому він додав, що "помилки є".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський зробив важливу заяву про шантаж Росії щодо пропозиції обміняти окупований Донбас на визнання Криму російським. Президент України запевнив, що ні в яких форматах така пропозиція не обговорювалась.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?