Зеленський за 3 хвилини знайшов 175 мільйонів на ремонт дороги
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський за 3 хвилини знайшов 175 мільйонів на ремонт дороги

Зеленський за 3 хвилини знайшов 175 мільйонів на ремонт дороги
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський під час візиту на Івано-Франківщину зобов’язав мажоритарника Андрія Іванчука профінансувати будівництво дороги на 175 мільйонів гривень. Глава держави дізнався від громадян, що в низці містечок немає доріг з 90-х років, передає ONLINE.UA.

"Не тільки Космач. Мені сказали, що у 5 містечках немає зовсім дороги і не було", - сказав президент.

Зеленський також попросив екс-голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука розповісти, де немає доріг, які дороги за останні роки відремонтували і скільки треба коштів на будівництво шляхів у згаданих 5 містечках. Щодо доріг відповів голова села Космач, вказавши, що на шлях до його села треба 175 мільйонів гривень. Потім президент близько 3 хв поговорив з мажоритарником і зобов’язав його знайти ці кошти.

"175 мільйонів вам потрібно, і все буде нормально? Я бачу пана Іванчука (Андрій Іванчук, нардеп 8 скликання, обраний від "Народного фронту", і депутат ВР 9 скликання, обраний як самовисуванець – ред.). Ви ж стали депутатом, я чув. Ви даремно сюда прийшли. Ви ж тут народились? Ви ж з Коломиї? Дуже добре. 175 мільйонів гривень є?", - звернувся Зеленський до Іванчука.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський категорично відмовився прийняти в подарунок свій гіпсовий бюст,  заявивши,що вважає подібні презенти — жахом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?