Зеленський захворів на коронавірус - відверта заява президента
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський захворів на коронавірус - відверта заява президента

Зеленський захворів на коронавірус - відверта заява президента
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський потрапив у число громадян України, які отримали позитивний тест на коронавірус COVID-19. Встановлення відповідного діагнозу на офіційному рівні підтвердила пресслужба державного лідера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента України.

За його словами, він працюватиме у майбутньому в умовах самоізоляції.

"Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID19. І я теж це пройду. Все буде добре!" - наголосив Зеленський.

В ОПУ тим часом нагадали населенню про важливість дотримання усіх правил в час епідемії, головні з яких - маски й дистанція.

"У нього (президента - ONLINE.UA) завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку. Керівник Офісу Президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі. Юлія Ковалів, на щастя, вже отримала негативний тест і береться до роботи у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень", - наголосили в адміністрації

Відомо, що у понеділок, 9 листопада, до проходження тестування на коронавірус Зеленський проводив традиційну нараду з приводу епідемії коронавірусу в Україні.

Станом на ранок згаданого дня по всій країні встановлено вже 469 018 випадків COVID-19, з яких за попередню добу 8 687.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський оперативно відреагував на ситуацію  з коронавірусом в країні, яка погіршується з кожним днем. Він доручив Міністерству охорони здоров’я в найближчі дні збільшити число ліжок в лікарнях до 100 тисяч, на випадок якщо кількість хворих ще стрімкіше зростатиме. Також український лідер підтримав пропозицію міністерства охорони здоров’я ввести в Україні карантин вихідного дня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?