Зеленський заінтригував "важливими новинами" для всієї України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський заінтригував "важливими новинами" для всієї України

Зеленський заінтригував "важливими новинами" для всієї України
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський пообіцяв "важливі новини" для українських захисників та всієї країни уже 30 вересня.

Джерело: Володимир Зеленський

Про що говорив Зеленський під час вечірнього звернення до українців 29 вересня

За словами українського лідера, цей тиждень значно посилив нашу державу й наших людей.

Ще й завтра (30 вересня - ред.) будуть важливі для України новини – для наших воїнів, для всієї нашої держави, - заінтригував президент, однак поки не розкрив жодних подробиць.

Володимир Зеленський також наголосив, що його команда продовжує активно працювати над тим, щоб і наступні тижні додали Україні міцності – внутрішньої міцності – та потрібної співпраці зі світом.

Щоб світ нас чув, розумів і підтримував. Я дякую всім, хто допомагає, – підсумував глава держави.

Зеленський привітав вчителів з професійним святом

Президент також звертає увагу на те, що цієї неділі Україна відзначатиме День вчителя – день працівників і працівниць освіти.

Подякував сьогодні всім українським учителям, вихователям, викладачам, наставникам. Усім, хто виконує одну з найпочесніших місій у житті, – навчає дітей того, що необхідно, аби не змарнувати свою долю та бути міцним на життєвому шляху.

На переконання Володимира Зеленського, навчання – це завжди більше, ніж здобуття знань і навичок та опанування професії. Адже також йдеться про характер та його силу.

Це чіткість розмежування між добром і злом, яка приходить, коли вивчаєш людську культуру. Освіта готує і налагоджує моральний компас людини, щоб він працював і щоб завдяки цьому робота людини, життя людини збагачувало людяність. Це дуже важливо.І ми бачимо, зокрема, по тому, що робить Росія, що таке, коли система освіти збанкрутувала. Коли моральний компас людей та всього суспільства зламаний. Зло тоді панує в такій країні.

Український лідер пообіцяв, що в нашій країні цього ніколи не буде.

Не лише завдяки силі нашої зброї, а й завдяки силі нашого духу, силі українських характерів, нашої людяності, яка обов’язково переможе.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?