Зеленський закликав уряд закрити метро у містах - останні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський закликав уряд закрити метро у містах - останні подробиці

Зеленський закликав уряд закрити метро у містах - останні подробиці
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив з нових відеозверненням до населення, у якому заявив про наміри тимчасово закрити метрополітени у містах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За словами лідера, українська влада буде ухвалювати жорсткі рішення, однак це розраховано на забезпечення охорони здоров'я громадян.

"Досвід Китаю засвідчує, що непопулярні та жорсткі рішення долають вірус і рятують життя. Досвід інших країн показує, що м’якотілість та ліберальність є союзниками коронавірусу. Тому ми будемо діяти жорстко, невідкладно, можливо, непопулярно, але заради одного – життя та здоров’я українців", - оголосила пресслужба Зеленського у Telegram-каналі.

Зазначається, що усі жорсткі нововведення, до яких закликає президент, повинні стати чинними з опівночі на середу, 18 березня.

Також у заяві йдеться про тимчасову заборону на роботу кафе, ресторанів, барів. Утім, їм дозволено працювати в режимі доставки їжі та напоїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що зараз не дуже безпечно для українців подорожувати за кордон. За його словами, перш за все не слід подорожувати Єгиптом. Саме туди прямували окремі туристичні компанії українців — вже після анонсу закриття кордонів.

Дипломат пояснив, кілька сотень громадян перебувають зараз в Єгипті. Деякі з них потрапили під карантин у своїх готелях, оскільки повелися на дешеві тури, анонсовані недобросовісними операторами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?