Зеленський запевнив про відсутність непорозумінь між ним та Залужним
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський запевнив про відсутність непорозумінь між ним та Залужним

Зеленський запевнив про відсутність непорозумінь між ним та Залужним
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський запевнив, що в нього немає непорозумінь із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Джерело: пресконференція Зеленського та прем'єра Ірландії Міхала Мартіна

Непорозумінь з Генштабом у Зеленського немає

Щодо вчорашнього рішення сьогодні було у нас засідання, в принципі у нас щоденне засідання з військовими. Сьогодні було окреме, додаткове засідання через це питання. Ми розібралися. Рішення повинно бути скасоване, і офіційну інформацію ви обов’язково отримаєте. Деталі говорять, що воно ухвалене неправильно і є погодження щодо цього рішення, - сказав Зеленський.

Він наголосив, що жодних непорозумінь з Генштабом у нього немає.

У нас війна і ми повинні працювати однією командою. Ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість, треба виправляти ці помилки, вони дрібні, я вважаю, в порівнянні з цією єдність, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо. Я вважаю, що це ні про що. Помилки треба виправляти, ось і все, — зазначив він.

Нагадаємо, що 5 липня Генштаб Збройних сил України повідомив, що під час воєнного стану особи призовного віку, військовозобов’язані та резервісти можуть виїжджати за межі місця проживання лише з дозволу військкомату.

Рішення вже скасували та направили на доопрацювання.

Оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють переміщення громадян в умовах воєнного стану.

Наявна законодавча база не враховує реалій сьогодення та не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів.

Також Залужний закликав українців до виконання свого конституційного обовʼязку із захисту держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?