Зеленський кличе Ілона Маска в Україну після нещодавньої заяви
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський кличе Ілона Маска в Україну після нещодавньої заяви

Зеленський кличе Ілона Маска в Україну після нещодавньої заяви
Джерело:  online.ua

12 січня український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх запросив у Музей космонавтики імені Сергія Корольова, що знаходиться у Житомирі, всесвітньо відомого винахідника та бізнесмена, засновника SpaceX і гендиректора Tesla Inc. Ілона Маска. До американського генія президент України вирішив звернутися через соціальні мережі — він опублікував спеціальний допис у Twitter.

"Сьогодні день народження великого українського вченого, ракетного інженера та конструктора космічних кораблів - Сергія Корольова. Дійсно, він був одним із найкращих. Я хотів би запросити його давнього шанувальника Ілона Маска в Україну, щоб побачити Музей космонавтики імені Сергія Корольова", — написав Володимир Зеленський та не забув тегнути Ілона Маска.

Сам винахідник на запрошення українського президента поки не встиг відреагувати. Що цікаво, Зеленський додав твіт Маска від 11 липня 2020 року, в якому той розповів, що поспілкувався із сім’єю Корольова, а також зізнався, що вважає українського вченого "одним із найкращих".

 Варто зазначити, що ще в жовтні 2020 року українське посольство в США звернулося до Маска з аналогічним запрошення. Вони нагадали, що у Житомирі є пізнавальний музей, присвячений діяльності Сергія Корольова. Окрім того, дипломати запропонували бізнесменові відвідати Житомир та на власні очі побачити цей музей.

"У рідному місті інженера Житомирі є чудовий музей Корольова. Ласкаво просимо, приходьте та подивіться", – звернулись у посольстві до Маска.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський підприємець і інженер Ілон Маск, який кілька днів тому став найбагатшою людиною на планеті, заявив про готовність розпродати все своє майно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?