Зеленський запровадив новий пам'ятний день в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський запровадив новий пам'ятний день в Україні

Зеленський запровадив новий пам'ятний день в Україні
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо встановлення нової значної дати в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську прес-службу, що оприлюднила суть документу.

Йдеться про День безпеки пацієнтів. Його встановлено на 17 вересня кожного року.

Відповідний указ Зеленський підписав у середу, 4 вересня. Того ж дня його й оприлюднено. Дату обрано не випадково - вона пов'язана з Міжнародним днем забезпечення безпеки пацієнтів.

Представництво відзначило, що рішення прийняте, "визнаючи забезпечення безпеки пацієнтів одним із важливих елементів надання якісної медичної допомоги та підтримуючи рішення 72-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я".

Також нагадаємо, що Зеленський нещодавно затвердив на 29 серпня День пам'яті захисників на честь полеглих у боях під Іловайськом.

Як повідомляв ONLINE.UA, з посади голови Міністерства охорони здоров'я України звільнили Уляну Супрун. Також були відсторонені її заступники. Ексміністерка заявила, що "ще повернеться", зробивши таким чином посилання на культового "Термінатора".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?