Зеленський заявив про рух вперед на всіх напрямках фронту, де йде контрнаступ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський заявив про рух вперед на всіх напрямках фронту, де йде контрнаступ

Зеленський заявив про рух вперед на всіх напрямках фронту, де йде контрнаступ
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський відзначив успіхи українських воїнів на передовій та розповів про переговори перед самітом НАТО.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський подякував ЗСУ за просування на фронті

Фронт. Наші герої, наші активні дії. Сьогодні в нас теж є рух уперед! На всіх напрямках, де ми ведемо наступальні дії. Є важливі результати у відбитті російських штурмів. Дякую, воїни!

Зеленський відзначив 3-тю окрему штурмову бригаду, 28-му окрему механізовану бригаду, 54-ту окрему механізовану бригаду та 57-му окрему мотопіхотну бригаду, та подякував їм.

Дякую вам за кожного знищеного окупанта та кожне врятоване українське життя! Слава нашим героям! Дякую всім у світі, хто не боїться російських терористів та разом із нами повертає світові безпеку!

Зеленський розповів про переговори перед самітом НАТО у Вільнюсі

Говорив із паном Прем’єр-міністром Норвегії. Подякував за надану підтримку – оборонну, економічну, політичну. Дуже вагому! Поінформував його про мою вчорашню поїздку на передову до наших воїнів, про наші актуальні оборонні можливості. Озвучив деякі наші збройні потреби.

Президент обговорив створення коаліції винищувачів та майбутній саміт НАТО у Вільнюсі.

Провів сьогодні й спеціальну нараду з нашими міжнародниками – Офіс, уряд – щодо підготовки до Вільнюського саміту. Впевнений, рішення саміту можуть стати позитивними для України! Робимо для цього все можливе та підключили для цього всі міжнародні можливості України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?