Зеленський жорстко поставив на місце Путіна після його цинічних погроз
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський жорстко поставив на місце Путіна після його цинічних погроз

Зеленський жорстко поставив на місце Путіна після його цинічних погроз
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський жорстко відповів, що вже чув аргумент очільника Кремля Володимира Путіна , що, мовляв, коли Україна отримає контроль над кордоном з РФ, то на Донбасі відбудеться друга Сребрениця. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ну він це сказав двічі на нашій зустрічі. Ми пояснили, що ми інші люди, зовсім інші, свободні, демократичні. Ми розуміємо, що там живуть українці. І ми з повагою відносимось до громадян України і ніякої різні... Я саме так сказав пану Путіну: "Я не знаю кого ви уявляєте на моєму місці, але я інша людина, я не знаю з ким ви до цього говорили на такі серйозні дуже питання, який у вас досвід з цього питання і в інших країнах, але у нас інша країна, ми інша влада і для нас найголовніше людське життя", - пояснив свою позицію глава української держави.

За словами Зеленського, така розмова з президентом РФ у нього відбулась під час переговорів на саміті "нормандської четвірки" в Парижі 9 грудня.

Як відомо, зразу ж після саміту очільник Кремля пригрозив кривавими наслідками, якщо Україна отримає контроль над кордоном між Росією та тимчасово непідконтрольною територією Донецької і Луганської областей. За словами самого Путіна, Володимир Зеленський не зможе забезпечити на Донбасі безпеку і українські націоналісти нібито влаштують там різанину, подібну до тої, що відбулась у Сребрениці 1995 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно експерт висміяв те, як представники російського телеканалу "ТНТ" видалили окремі жарти з серіалу "Слуга народу", які стосуються очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?