Зеленський зізнався, коли розраховує вперше зустрітися з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зізнався, коли розраховує вперше зустрітися з Путіним

Зеленський зізнався, коли розраховує вперше зустрітися з Путіним
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський очікує на розведення сил у Петровському й Золотому в найближчі тижні і на зустріч із Володимиром Путіним та лідерами Франції та Німеччини до кінця вересня. Про це він розповів в рамках форуму "Ялтинської європейської стратегії" у Києві, передає ONLINE.UA.

"Ми розвели війська у Станиці Луганській. Там немає стрільби. Там ми почали будувати міст. Наступний етап, згідно й Мінських домовленостей, – Петровське і Золоте. Я думаю, що ми прийдемо до вирішення цього питання у найближчі тижні.І чекаємо на зустріч у нормандському форматі лідерів чотирьох країн. Чесно звертаємося до наших західних партнерів і до кінця вересня чекаємо на цю зустріч. Я думаю, що вона обов'язково відбудеться. Тягнути немає куди, тому що кожного дня гинуть наші хлопці", - наголосив глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор стверджує, що через економічний тягар внаслідок санкцій та фінансування військ на Донбасі війська Путіна скоро підуть з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?