Зеленський зробив ділову пропозицію бізнесу: подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський зробив ділову пропозицію бізнесу: подробиці

Зеленський зробив ділову пропозицію бізнесу: подробиці
Джерело:  online.ua

Глава України Володимир Зеленський закликав представників бізнесу інвестувати в українські ініціативи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

Український лідер виступив під час бізнес-форуму у Стамбулі та проінформував підприємців про зміни, що заплановані у державі у найближчий час.

"Пропоную вам угоду: ви інвестуєте в Україну, я захищаю ваші інвестиції, ми разом зростаємо", - підкреслив Зеленський.

Він наголосив, що став представником влади, прийшовши з бізнесу.

Слід нагадати, що Зеленський у середу, 7 серпня, прибув до Туреччини з офіційним візитом. Ввечері того ж дня він зустрівся зі своїм колегою Реджепом Таїпом Ердоганом, а також з представниками української та кримськотатарської громад.

Як повідомив ONLINE.UA, президент України запропонував турецькому лідерові приєднатися до реалізації  ініціатив щодо відновлення об'єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей. Він запросив місцевих бізнесменів відвідати відповідний міжнародний форум у Маріуполі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?