Зеленський зробив це: у Путіна похизувалися новим "досягненням"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зробив це: у Путіна похизувалися новим "досягненням"

Зеленський зробив це: у Путіна похизувалися новим "досягненням"
Джерело:  online.ua

В Кремлі знайшли новий привід для гордості. Так, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що український лідер Володимир Зеленський і президент Росії Володимир Путін потиснули один одному руки перед нормандської зустріччю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву речника Кремля.

Пєсков наголосив, що Путін і Зеленський перед початком переговорів у нормандському форматі обмінялися рукостисканням. Варто зазначити, що це перший особистий контакт президентів двох країн, до цього вони кілька разів спілкувалися по телефону. Наголошуємо на тому, що фотопідтвердження слів Пєскова поки не опублікували.

Як відомо, в ході нормандського саміту в Парижі планується зустріч президентів України і Росії Володимира Зеленського з Володимиром Путіним тет-а-тет. Глава "Газпрому" Олексій Міллер і міністр енергетики РФ Олександр Новак також візьмуть участь у зустрічі. Варто звернути увагу на те, що український лідер вже підтвердив, що на саміті "нормандської четвірки" в Парижі за участю Путіна може підняти питання транзиту газу.

Що цікаво, нещодавно міжнародний оглядач Іван Яковина здивував прогнозом щодо можливих результатів саміту у нормандському форматі. На його думку, сьогодні у Парижі у Володимира Зеленського набагато краща позиція, ніж у Путіна. За словами експерта, очільнику Кремля вибори на Донбасі потрібні набагато більше, ніж українському.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пресслужба французького лідера Еммануеля Макрона розповіла про зміну графіка учасників "нормандського саміту"  та зробила попередження для всіх, хто слідкує за останніми політичними подіями у Парижі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?