Зеленський зустрівся з президентами Чехії та Словаччини
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зустрівся з президентами Чехії та Словаччини

Зеленський зустрівся з президентами Чехії та Словаччини
Джерело:  online.ua

У п’ятницю, 28 квітня, український президент Володимир Зеленський провів зустріч з новим президентом Чехії Петром Павелом та зі словацьким президентом Зузаною Чапутовою.

Джерело: сайт президента

Як пройшли переговори Зеленського з президентом Чехії

Під час переговорів із президентом Чехії Зеленський подякував чеському уряду та всьому суспільству за всебічну підтримку України з перших днів повномасштабного російського вторгнення.

Дякую за ваш візит, який розпочався з відвідання Бучі та Бородянки. Ми високо цінуємо підтримку з боку вашої країни, вашого суспільства з першого дня повномасштабного вторгнення, – зазначив Володимир Зеленський.

Зі свого боку Павел висловив підтримку Україні та захоплення рішучістю й сміливістю українського народу, який бореться за свою незалежність.

Зеленський зустрівся з президенткою Словаччини

На зустрічі з Президентом Словаччини Зузаною Чапутовою Глава Української держави подякував її країні за гуманітарну та оборонну підтримку України.

Дякую за підтримку українців, які тимчасово перебувають у вашій країні, за підтримку з боку суспільства. Також дякую за потужну підтримку нашої армії на полі бою, — сказав Володимир Зеленський.

Він відзначив важливість допомоги Словаччини у відновленні нашої країни.

Зі свого боку Зузана Чапутова наголосила на всебічній підтримці України з боку Словаччини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?