Зеленський зустрівся з радником Трампа: що обговорювали
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зустрівся з радником Трампа: що обговорювали

Зеленський зустрівся з радником Трампа: що обговорювали
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський 28 серпня провів зустріч з радником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном. Переговори сторін були присвячені обговоренню першочергових заходів щодо зміцнення стратегічного партнерства між Україною та США, зокрема, підготовці двосторонніх переговорів на рівні глав держав, передає ONLINE.UA.

"Були обговорені можливості поглиблення українсько-американського співробітництва у сферах безпеки та оборони, енергетичної безпеки, а також у питаннях реформування Збройних сил України та української оборонної промисловості. Зеленський подякував американській стороні за потужну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, послідовну офіційну політику щодо Криму і зусилля, спрямовані на досягнення прогресу в мирному врегулюванні на Донбасі", - сказано в повідомленні.

Окрім того, український лідер відзначив важливість консолідованої позиції США та інших партнерів України для забезпечення звільнення українських моряків та інших незаконно утримуваних громадян.

Відзначимо, сьогодні Болтон також провів зустріч з в.о. голови СБУ Іваном Бакановим.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін є прихильником проведення зустрічі глав країн "нормандського формату", але спочатку Україні треба виконати "домашнє завдання".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?