Зеленський зважився на важливе призначення - що варто знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зважився на важливе призначення - що варто знати

Зеленський зважився на важливе призначення - що варто знати
Джерело:  online.ua

Черкаська обласна державна адміністрація офіційно отримала керівництво. Президент Володимир Зеленський особисто представив нового очільника Сергія Сергійчука під час візиту на Черкащину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, на зустрічі з представниками місцевого підприємства керівник регіону отримав службове посвідчення.

"Ми змінюємо голову обласної державної адміністрації на Черкащині. Головна причина завжди така, що хочеться бачити результат. Хочеться бачити щось краще, ніж є", - пояснив рішення Зеленський.

Він наголосив, що сподівається на ледь не миттєву активну діяльність.

"Щоб одразу і бізнес, і люди бачили вашу підтримку. А це значить, що це не тільки ваша підтримка, а й влади та президента", - резюмував державний лідер.

Натомість Сергійчук виступив з гучною обіцянкою щодо роботи на результат.

"Буду розвивати область, щоб життя черкащан було кращим. Це і залучення інвестицій, і створення нових робочих місць. Це забезпечення економічної безпеки та медичної, покращення якості освіти. Це і "Велике будівництво", - додав він.

Нагадаємо, упродовж останніх тижнів Володимир Зеленський здійснює великий вояж по регіонах — зокрема, першими він відвідав Херсонську та Запорізьку області. Всюди президент відвідує підприємства та держані структури.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський провів термінові переговори з представниками команди президента США Дональда Трампа. Так, 26 серпня офіційно стало відомо, що очільник Держдепу США Майк Помпео привітав встановлення режиму тиші на Донбасі.

Цього ж дня президент Україні у Кривому Розі зустрівся із заступником держсекретаря США Стівеном Біганом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?